Szakoldalak

Szakoldalak

Borászat

 Borászportál

 Borkollégium 

 Borigo 

 Dining & Guide 

 Földművelési Minisztérium szőlőtermesztési és borkészítési szakoldala 

 Gault & Millau 

 Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége 

 Magyar Bor Akadémia 

 Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége 

 Magyar borvidékek

 Magyar Turisztikai Ügynökség: Bor és gasztronómia 

 Tokaj turizmus

 Vinoport

Hungarikum

 Hungarikum

 Hungarikumok Gyűjteménye

 Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége

Közétkeztetés

 Az OGYÉI közétkeztetéssel kapcsolatos honlapja

 A leggyakoribb kérdések és válaszok a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet kapcsán 

Táplálkozás

 Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége 

 Magyar Diabetes Társaság

Vendéglátás

 Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkárság 

 Magyar Bocuse d’Or Akadémia

 Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal 

 Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)

 NÉBIH 

Online szakfolyóiratok

 Bor és piac 

 Egészségfejlesztés 

 Gusto 

Közlönyök 

Lélegzet

Magyar Konyha online

SPABOOK

Turista Magazin

Turisztikai és Vidékfejlesztési tanulmányok

Turizmus.com

Turizmus Bulletin

Turizmus Online

 Új Diéta 

 Vendéglátás 

 VinCe