Online források
Online elérhető dokumentumok
Bor, borászat:
A magyarországi szőlő-bor ágazat strarégiája
A világörökség részét képező Tokaji borvidék
Madeline Puckette, Justin Hammacka: A bor nagykönyve (HVG könyvek)
Magyar bormarketing és borfogyasztás Kiss Klára Ágnes
Magyarország borvidékei (2014)
Magyarország szőlészetének és borászatának helyzete – Háttértanulmány az ágazati stratégiához
Egészség:, táplálkozás, érzékenység:
Bőcs Éva [et al.] : Egyem vagy ne egyem?
Brassai Zoltán, Brassai Attila, Kelemen Piroska: Fejezetek a cukorbetegség történetéből
Gyurcsáné Kondrát Ilona: Étrendi ajánlások cukorbetegeknek hagyományos ízekkel
Fekete Krisztina [et al.] : Korszerű és egészséges iskolai büfé
Fekete Krisztina – Kishegyi Júlia – Monspart Sarolt : A szív konyhájának receptkönyve
Figler Mária (szerk.): Klinikai és gyakorlati dietetika
Dr. Halmos Tamás: Cukorbetegség a családban
Rigó Adrien: A lisztérzékenység biopszichoszociális szemléletű áttekintése
Röck Gyula: Az egészség természetes előfeltételei és a vegetárizmus
Etikai kódexek:
Az Ecommerce Hungary Etikai Kódexe 2018.
A Közvetlen Értékesítés Európai Etikai Kódexe
A Magyar Vendéglátók Ipartestületének Etikai Kódexe (2013)
Az utazási irodák, ügynökségek etikai kódexe
A vendéglátó vállalkozók etikai kódexe
Kereskedelmi Etikai kódex (ORSZÁGOS KERESKEDELMI SZÖVETSÉG)
Kiállítás- és vásárszervezők etikai kódexe
Gasztronómia:
Rosta Erzsébet: Vegetáriánus konyha Indiában
Vnuk Milošné Piroska – Vnuk Katalin – Miloš Vnuk: Cseh ételek
Szakácskönyvek:
Kun Ákos: Egészségkímélő ételek ínyenceknek
Nagy Vendel: Ízes történetek, 2. kötet
Stefánia Étterem Receptfüzet – Válogatás a magyar gasztronómia remekeiből
Szakácsmesterségnek könyvecskéje
Vendéglátás:
Dr. Jávor András, Dr. Szigeti Jenő: Termékminősítés és termékhigiénia
Útmutató a vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatához
Gonda Tibor, Kaposi Zoltán, Raffay Zoltán, Varga Gabriella: A vendéglátás jövője